Uitlenen materiaal

Organiseert u een feest, BBQ of tuinfeest en kan u hiervoor best nog wat materiaal gebruiken? Indien u bij Mondovino uw wijnen aankoopt, kan u bij ons het volgende materiaal gratis lenen

- cava-toog in teakhout
- barstoelen (inklapbaar)
- wijntonnen
- wijn- en champagneglazen
- plexi wijnkoelers
- ijsemmers
- grote ijsemmer voor 4 à 5 flessen
- grote wijnkoelkast voor ca. 100 flessen

Voorwaarden voor het gebruik van de cava-bar, wijnkoelkast en wijntonnen

Geldig bij een minimum aankoop van wijnen, cava en/of champagne vanaf 250,00 euro. Bij een bedrag lager dan 250,00 euro rekenen wij een forfaitaire huurprijs aan:
25,00 euro per geleend object voor bar en koelkast,
10,00 euro per geleend object voor wijnton.

Voorwaarden voor het gebruik van glazen, koelers, ijsemmers

Geldig bij een minimum aankoop van wijnen, cava en/of champagne vanaf 50,00 euro.
Gelieve alles proper afgewassen en gereinigd terug te bezorgen. Is dit niet gebeurt, rekenen wij een extra kost aan van 25,00 euro/uur om alsnog te laten reinigen.

Opgelet!

Het uitgeleende materiaal is zelf af te halen en terug te brengen!
U kunt het echter ook door ons laten leveren en terug ophalen aan een forfaitaire transportkost van 25,00 euro enkel (= brengen of halen) en /of 50,00 euro (= brengen en halen). Levering is enkel mogelijk binnen een straal van 25 km rond Schoten.

U dient tijdig de materialen te reserveren!  Op = op!

Waarborg

Een waarborg (afhankelijk van de totale waarde van het geleende materiaal) kan gevraagd worden bij afhaling of levering. Gebroken, beschadigd of vermist materiaal wordt aangerekend aan 100% van de oorspronkelijke winkelwaarde. Om te verzekeren dat het gewenste materiaal voorradig is, raden wij aan tijdig te reserveren.