winkelmandje
Trapiche Broquel Malbec
Intens paars/rood van kleur met een robijnrode gloed. Aroma's van zwart fruit en likeur, met elegante tonen van tabak, chocolade en vanille.
Pittacum La Prohibicion
La Prohibicion van Pittacum wordt gemaakt van de ooit in Bierzo verboden druif Garnacha Tintorera. Ook bekend onder de naam Alicante Bouchet werd ze vooral gebruikt als 'tinturier', om licht gekle
Château Vieux Chaigneau
Klassieke Lalande-de-Pomerol van voornamelijk Merlot (76%) aangevuld met Cabernet Sauvignon (15%) en Cabernet Franc (9%).
Château Lyonnat
De geschiedenis van Château Lyonnat dateert van 1615, toen het in handen was van een bisschop. Het grootste deel van de wijn was bestemd voor het Vaticaan. Deze Lussac-St.-Emilion bestaat voornam
Bodega Staphyle - Vástago de Gea Cabernet
Vástago deGea Cabernet Sauvignon kreeg net zoals zijn broertje een gedeeltelijke rijping (30%) van enkele maanden op eik. Typisch voor Cabernet uit Lujan de Cuyo is het fruitige karakter met tonen
Il Poggione Brunello di Montalcino
De druiven voor deze Brunello komen uit de allerbeste wijngaarden van Tenuta Il Poggione van wijnstokken die 25 - 40 jaar oud zijn. Il Poggione maakt zijn Brunello enkel in de grote wijnjaren.
Château Lyonnat magnum in kist
De geschiedenis van Château Lyonnat dateert van 1615, toen het in handen was van een bisschop. Het grootste deel van de wijn was bestemd voor het Vaticaan. Deze Lussac-St.-Emilion is een 100% Mer
Redheads - Rdotto Royale Italian Blend
La Fourmone Gigondas Le Fauquet
Een aparte Gigondas die géén houtrijping kreeg.
Finca Sophenia Estate Reserva Malbec
Handgeplukte Malbec van wijngaarden op 1,3 km hoogte die (afhankelijk van het jaar) 10 tot 12 maanden rijpt op voornamelijk Franse en een deeltje op Amerikaanse eik. Donkerrode, houtgerijpte wijn
Bodega Pincerna - Red Sumiller Oak
Ook van deze wijn werd 30% afgetapt voor de gisting om rosé te maken. De resterende most krijgt een gedeeltelijke "macération carbonique", waarna de wijn op Franse eik gaat voor 8 maanden rijping.
Châteauneuf-du-Pâpe Dom. Pierre Usseglio Tradition
De traditie van Domaine Pierre Usseglio gaat reeds terug tot 1948. Met hun 24 hectare wijngaard maken ze stevige, volle wijnen die meestal (in tegenstelling tot de huidige trend) enkele jaren rijp
Clos de Nit Crianza
De DO Montsant ligt als een sjaal rond top-appellatie Priorat. Montsant geniet voldoende mee van de ligging en bodem van de Priorat om er een meer soepele, maar ook goedkopere, variant van te make
Carlos Moro - Oinoz Reserva by Claude Gros
Bodega Carlos Moro uit Rioja is de speeltuin van Carlos Moro, één van de "leading men" uit Ribera del Duero.
Pittacum 8 meses
Bij Pittacum weet men perfect hoe men dit potentieel moet omzetten in kwaliteit. Deze bodega verrichte waar pionierswerk voor Bierzo.
Emina Reserva
Eén van de topcuvées van Bodega Emina is deze Emina Reserva. 100% Tempranillo van hun wijngaard uit Valdebaniego met 16 maanden rijping op Franse eiken vaten gevolgd door 20 maanden flesrijping...
Pico Maccario Tre Roveri Nizza
100% Barbera, de tweede druif uit Piëmonte na de Nebbiolo. De druiven van deze "Superiore" worden bij maximale rijpheid geplukt.
Juan de Juanes Oro Tinto
Met de Juan de Juanes Oro Tinto heeft men een stevige rode wijn gevraagd met in zijn jeugd uitgesproken tannine. De wijn kreeg 14 maanden houtrijping op gebruikte vaten.
The Wine House - Douro Tinto
De wijngaarden van deze Douro Tinto liggen in de Cima Corgo in het hart van de Douro-streek. De wijn (van 50% Touriga Franca) rijpte 9 maanden op Franse eik.
Trapiche Single Vineyard
Topwijn! Afkomstig van de op 990 meter hoogte gelegen wijngaarden in La Consulta, een van van de koelste regio's in heel Mendoza.
Tussock Jumper Malbec
Tussock Jumper is een internationaal wijnmerk dat betaalbare smakelijke drinkwijnen maakt.
Bodega Staphyle - Premium Cabernet Sauvignon
Deze Premium Cabernet Sauvignon krijgt (afhankelijk van het oogstjaar) 8 maanden rijpijng op Franse eik. In deze Argentijnse wijn is de Cabernet Sauvignon rijper dan de broertjes uit Bordeaux.
Valpolicella Ripasso Capitel della Crosara
De beste cuvées Valpolicella worden in het voorjaar nogmaals vergist, nu met de pulp die is verkregen na het persen van de Amarone. Hierdoor wint de wijn enorm aan smaak en structuur.