winkelmandje
Talamonti rosé
Je ziet onmiddellijk aan de kleur dan de Talamonti Rosé van het Clairet-type is. Het sap weekt 24 u met de schillen om meer kleur en stevigere smaken te verkrijgen.
Château Penin Clairet
Deze rosé is een blend van 90% Merlot en 10% Cabernet Sauvignon. Typisch voor een Clairet is de korte maceratie van 24 tot 48 uur die hem zijn typische kleur en smaak geeft.
La Bastille Cabernet Rosé
Lichte, maar ook ronde rosé met een fruitige afdronk. La Bastille rosé bulkt van het rode fruit en laat zich gemakkelijk drinken.
Emina Rosé
Emina Rosé is de nieuwe versie van hun Cigales-rosé. Deze voor Spaanse rosé best lichtroze rosé wordt gemaakt van een mix van verschillende witte en rode druiven.
Altosur Malbec Rosé
Deze Altosur Rosé komt van wijngaarden op een hoogte van 4000 voet. Op deze hoogte krijgen de druiven meer dan voldoende zonne-uren, maar 's nachts ook de broodnodige afkoeling.
Delheim Pinotage rosé
De Delheim rosé is een blend van 96% Pinotage aangevuld met 4% Muscat de Frontignan. Er is een licht schilcontact van 2 tot 3 uur waarna een lichte persing volgt. Dit geeft een zachte, frisse ros
Château Lamothe Belair rosé
De Château Lamothe Belair rosé is een smakelijke AOP Bergerac rosé met een kleur die bijna doet denken aan 'vin-gris'. In de geur en smaak vind je lekker zomers bosfruit, zoals aardbei, rode bes e
Weingut Huber Zweigelt rosé
In dezelfde stijl als de Terrassen Grüner Veltliner en Riesling heeft Markus Huber de Huber Zweigelt rosé ontworpen. Een mooie mix van fruit, lichte mineraliteit en een mooie onderliggende zuurteg


Philippe de Charmille rosé
De Philippe de Charmille rosé wordt gemaakt van 100% Syrahdruiven. Dit geeft frisse, fruitige tonen van perzik en framboos. Een smakelijke wijn met een aangename afdronk.
Château Famaey Cabernet Franc Rosé
De Cabernet Franc Rosé is een mooi fruitige rosé met veel framboos en aardbei in de smaak die een extra grammetje restsuiker meekreeg. Dit geeft een lichtzoete toets zonder daarom te zoet te zijn.
Les Agasses Rosé
Château Val Joanis (Luberon) heeft met Les Agasses een lijn van uitgebalanceerde drinkwijnen. Les Agasses Rosé is een elegante, smakelijk fruitige rosé met een combinatie van rood fruit en citrus.
Juan de Juanes Bronce Rosado
Ben je op zoek naar een zachte rosé met alle kwaliteiten van een passe-partout? Dan is deze Juan de Juanes rosado de ideale wijn. Fruitig met aroma's van veel fris fruit. In de smaak zachte aard
Le Malbec de Famaey
Le Malbec de Famaey is een 100% Malbec-rosé volgens de methode saignée waarbij een deel van de rode wijn na een aantal uren wordt afgetapt om verder rosé van te maken.
Tussock Jumper Grenache Rosé
Deze rosé groeit op in het warme en zonnige Zuid-Frankrijk. Hij wordt gemaakt van 100% Grenache en wordt onmiddellijk geperst om een lichte, 'Provence-stijl-rosé' te maken. De Tussock Jumper Gren
Les Amours d'Haut Gléon - Rosé
Deze rosé is een assemblage van 70% Grenache en 30% Syrah. Les Amours d'Haut Gléon is een levendige wijn met fruitige aardbeien- en citrusaroma’s. Een goed voorbeeld van een volle, zachte 'Proven
Armantes - Rosado
Armantes rosado is een fraai droge rosé met een stevige aardbei-roze kleur.
Calmel & Joseph - Villa Blanche Rosé
Deze Villa Blance is een type 'Provence-stijl' rosé. Licht, subtiel en ongecompliceerd. Toch toont hij net iets meer pit dan wat we klassiek van deze stijl gewend zijn.
Domaine Cantarelle - Amor
De Amor van Domaine Cantarelle is een typische 'Provence-stijl-rosé' uit de buurt van de Verdon.
Domaine Cantarelle - Rosé by Cantarelle
Elodie Dieudonné, wijnmaakster van Domaine Cantarelle, laat de druiven van de Rosé by Cantarelle 's nachts plukken.
Ensedune - Cabernet Franc Rosé
De Coteaux d'Ensérune is één van de warmste regio's in Frankrijk. In dit klimaat gedijt de Cabernet Franc, een oude Bordelese wijndruif, bijzonder goed.

Emina Rosé Prestigio
De Rosé Prestigio is een "high-end'-rosé. Hij komt van geselecteerde wijngaarden met een bijzonder lage opbrengst per hectare: minder dan 20 hl/ha wat bijzonder weinig is voor een rosé.
Bodega Pincerna - Rosé
Deze rosé van Bodega Pincerna is een "méthode saignée" wat betekent dat dit een deel van de most is die na korte tijd afgetapt werd van de rode wijn (30%).