winkelmandje
Er zijn 13 resultaten
Cognac Frapin 1270
Vroeger heette deze Frapin "VS", een benaming die verwarrend was vermits hij de rijping van een VSOP kreeg.
Calvados Marquis d'Aguessau VSOP (4 ans d'age)
Calvados is een op cognac gelijkende drank die wordt gemaakt van appeldistillaten uit de regio Calvados.
Castello Banfi Grappa di Brunello Torre
Banfi is één van de topdomeinen uit Toscane. Van de marc (= de resten van de druiven) van de Brunello de Montalcino maakt men deze grappa.
Rum Ron Anejo "Dos Maderas" 5+5
Deze zachte rum heeft eerst 5 jaar in Amerikaanse vaten gerijpt in de Caraïben. Vervolgens werd hij naar Xerez getransporteerd om nog eens 3 jaar te rijpen in Sherry vaten net zoals de 5+3.
Cubical Ultra Premium Gin
Deze Ultra Premium Gin wordt vier maal gedistilleerd in stills van meer dan honderd jaar oud volgens de traditionele Engelse manier.
Nikka from the Barrel
Het Japanse Nikka produceert zijn whisky's op het meest noordelijk gelegen eiland van Japan, Hokkaido.
Armorik Classic
De Armorik Classic is wat ze zelf hun 'hoeksteen' noemen. Hij vertegenwoordigt het beste van hun kelders in een subtiele, verfijnde whisky die gemoute gerst combineert met Bretoens graniet-gefilte
Teeling - Single Grain
Deze 'Single Grain' rijpte op gebruikte rode wijn vaten uit Californië (Cabernet Sauvignon). Dit geeft een intens fruitige, amberkleurige Whiskey met veel bessenfruit.
Teeling - Single Malt
De Single Malt rijpte op 5 verschillende wijnvaten: Sherry, Porto, Madeire, witte Bourgogne en Cabernet Sauvignon. Elk soort vat geeft een andere finish. Dit is een levendige whiskey met in de ne
Cantarelle - Gin de Provence Exclusive
Gastronomische gin die 6 maanden rijpte op amforen. Cantarelle Gin de Provence Exclusive bevat net zoals het kleine zusje naast een reeks andere basisbotanicals vooral jeneverbes, koriander en mos
O'Live Gin The Original
Een West-Vlaamse gin van de beste groene olijven uit de Franse Alpilles en tal van Provençaalse kruiden.
O'Live Gin The Spicy
O'Live The Spice is gebaseerd op een authentiek kruidenrecept uit de jaren '30. De combinatie van mediterrane en Oosterse kruiden verrassen met pittige aroma's en frisse smaken.